7 martie 2016

Corabia

La ora 8:13, Renato Usatyi a deschis ochii, a ridicat capul de pe pernă și a aruncat o privire spre raftul cu puli din cauciuc. Dildoul verde lipsea. El atunci a băgat mâna între buci și după câteva fistinguri molatice a scos din cur dildoul verde, pe care era scris, cu aur, „V.Pahomi”. După ce a luat micul dejun, Renato a ieșit din casă și luându-și elan puternic, se zapezdi cu ebala de rutiera 103 (să presupunem că Renato stă la gazdă la Buiucani).

Da' ian mai dă-o-n pulă de politică. Dați mai ghine s'vă povestesc despre omul care a tăiat pădurea.

Odată un om dalbaiob din fire, consumator de substanțe și amestecuri, s-a gândit să se ducă în pulă. Pentru asta avea nevoie de corabie. A mers el în pădure, a făcut frigărui, a borât și s-a apucat de tăiat copaci ca să-și confecționeze corabie numai bună de dus în pulă. Când a zapezdit cu toporul în primul copac, și-a amintit că a trimis pe email greșit aplicația pentru o carieră în IT. A mai zapezdit cu toporul în copac și huiaque - o veveriță mascul a coborât rapid din copac, pe o pânză de păianjen, drept pe ebala omului și a început să-l fută în nări. În timp ce-l futea în nări, ei discutau.

- De ce mă fuți în nări, veveriță?
- Am văzut niște pornache la publika tv și am zis să încerc și eu. Tu kakova huia ni tai copacul?
- Vreau să-mi confecționez o corabie și să plutesc în pulă.
- Cel ce va tăia pădurea, va fi futut în cur, a spus veverița și a dispărut.

Omul a stat un pic pe gânduri, și-a șters nasul plin de spermă și a continuat să taie. După 20 de minute corabia era gata. El a urcat pe ea, a privit spre cer și a început să danseze un dans pizdos. Vântul a suflat puternic în pânze și corabia s-a urnit din loc. Pe la jumate de drum, corabia a început să înfrunzească. Creșteau ramuri și frunze din toate părțile. Omul a ahuit. Crengile l-au cuprins și-l țineau strâns. Dintr-o scândură de pe punte a început să răsară un dildou din lemn, mare și gros. Dildoul a ajuns până la ocicoul omului și a început să-l fută în cur.

Un comentariu: