28 ianuarie 2010

Harap Alb Reloaded

Era o data ca niciodata, ca de nu era, o p**a (pulă) se mai povestea, un mujiciok serioznii pe nume Grisha. Avea mujiku de toate. O fabrica de mobila, un minimarket pe bd. Dacia, o firma de vagonca, un KAMAZ care mereu era in reis, 2 djipuri, o băhă sh un mărsădăs. Traia mujicioku la telecentru, intr-o casa nevzebeneishaia, de 2,000,000.00 Euro (a se citi "EVRA") impreuna cu familia sa. Avea o sotie frumoasa, zdarovaia, care nu se pricepea la nimik, da paliubomu isi baga nasul unde nu trebuia sh facea kkturi. Mai avea Grisha sh 3 feciori: cel mai mare - Stiopa, cel mijlociu - Costea si cel mezin - Vanea. Ei sh iaka feciorii deam erau mari, Stiopa - 25 de ani, Costea - 22 de ani si Vanea - 20 de ani. Sh intr-o zi se gindi Grisha k e timpul sa gaseasca feciorilor sai, mai ales lu Stiopa si Costea, cite o fimeie. Sh io kemat, intr-o zi, Grisha pe toti 3 feciorasi in cuhni sa se absheasca.
-Dragii tatei, deamu sinteti mari, eu m-am zaibit sa va dau bani in fiecare zi, sa va cumpar mabilinishi in fiecare luna, sa va aduc cite o masina din Germania si sa va platesc contractele la ASEM in fiecare an. Ian mai duceti-va voi in p**a. Măta asta a voastra so zaibit sa va spele hainele sh sa va faca de crapat. Caroce, e timpul sa va gasiti cite o fimeie, sa incepeti un business sh sa va astimparati pe la kfartirili voastre. Dar, ca sa nu va duceti toti 3 odata sh nie sani shie dor, va ve-ti duce pe rind. Stiopa, azi am adus djipu neu de la servis. E in stare ideala, e spalat, e zapravlit. In bagajnik este tat shi trebu. Miine dimineata la ora 7.00 sa nu ti mai vad acasa.

Zis si facut. A doua zi, la ora 7.01 Stiopa dadea zadnii sa iasa din ograda parinteasca. La ora 7.12 Stiopa se intoarce inapoi. - Blea, ni-am uitat mabiliniku pe tumbacika. 2 saptamini a lipsit Stiopa de acasa. A 3-a saptamina s-a intors inapoi, cu o domnisoara.
-Tata, zice Stiopa, m-am intors, trebu de facut nunta. Faceti cunostinta, asta-i Liliana. Croce, am zalitit.
Ce kidos. Grisha a padnimit oamenii sai si in scurt timp totul a fost organizat. Nunta a avut loc cu succes. Pe Stiopa si pe Liliana ii astepta o viata banala, plictisitoare. In fiecare seara Stiopa urma sa vie sinii acasa, Liliana urma sa stea toata ziua la bucatarie, sa faca curat, sa spele, sa aiba grija de copii. Caroce, o viata ca la moldoveni.

Era rindul lui Costea. Va zik deodata, Costea n-a zalitit. Insa fimei'sa era urodka. Avea o iblishce strashnika, odata au fost amindoi la gradina zoologika si un strut a avut infarct cind a vazut-o. Caroce Costea s-a insurat, peste 2 luni a divortat pt k a inteles k ii plac barbatii. Grisha l-a alungat din tara.

A ramas Vanea. Vanea era cadru la a luia. Insa Grisha nu vroia inca sa plece Vanea. Se temea sa nu pateasca ca unul din fratii sai. Insa Vanea o zis:
-Batea, nu ti gruzi, tat a s shie ghini. Ai s vezi k eu a sa ajiung diparti, a sa am o fimeie k tata Moldova a s-ai shie shiuda. Sh a sa am o familie cu care a sa te mindresti.
Vanea deja stia unde sa mearga. Era in Edinet o familie cunoscuta. Valera, capul familiei, era un om sever, avea o sotie frumoasa si 3 fiice - 2 asa si asa, iar a treie era wafles ce de haroshaia. Vanea a facut cunostinta cu ea pe odnoklassniki sh s-a indragostit unul in altul. Familia acestei fete, la fel, era bogata. Valera era proprietarul combinatului de combinate de fel de fel de combinate. Deasemenea el detinea ferma de porci "VoronComGreceanPlus" S.A., care era cea mai murdara si puturoasa. In garaj Valera tinea 3 djipuri, o băhă, 2 mărsuri sh un cacat de BYD. Pe fata cea mezina o kema Aneta.
Intr-o zi, dupa o noapte de consumare excesiva de alcool si droguri, 3 tripuri si 5 peredoaze, Vanea a venit la tatal sau si i-a zis:
-Batea, ii vafli caroce. Ast noapte am comunicat cu niste forte din lumea paralela. Ele mi-au spus ce si cum treb de zamutit. Znacit asha. Tu trebu sa-l suni pe unchiu Vitali din Columbia si sa-i zici sa-ti trimita Land Rover-ul cel alb. Aista o sa fie calul meu.
-Shii way cu tini? Ai mincat di pi jios? Ti doari in pînci?
-Batea bleaghi asculta-ma pi mini. In Land Rover tu trebu sa incarci un sak cubinskii cu shmali - pintru idei proaspete, un culiok de 1 leu plin cu tabletshi - k sa nu obosesc, inca un culiok de 50 de bani cu nishti poroshok - k sa-ni shie pohui, 3 iashikuri de caniac - in caz k vreu s ma indoi, 3 iashikuri de shampanie - in caz k vreu sa ma indoi tare, 3 corobshi de piva - sa sbivesc sushneaku, 2 stvoluri - pentru autoaparare, nishti haini di la Adidas - sa ma simt mai liber, un sputnik facut in miniatiura dupa stantzia MIR - in caz k ma ratashesc sh un cimadan cu dolari, aranjatz frumushal in rinduri - in caz k ma opresc musarii. A, mai puni sh o cutie de biscuiti cu ciocolata, sa shie.
-Aaa, asha da, bazara net - a zis linistit Grisha. Mâine dimineata tat a s shie gata, feshiorashu tatei.
-Batea, inca o rugaminte. Nu turna benzina curata in bak la Land Rover. Caroce, intr-o caldare, amesteca benzina A100, solutie curata de THC, 500g de skipidar, 500g de spirt, amesteca bine bine, apoi adauga 5 tabletshi, 500g de poroshok sh iar amesteca bine. Pune la aragaz sa se incalzeasca pina la 75 grade, apoi du caldarea in beci sa se raceasca, peste 3 ore o scoti din beci sh o torni in bak la Land Rover. Dupa asta deamu torni benzina pina se umple bakul.
Zis si facut.

A doua zi dimineata Vanea sa trezit pe la 5.00. A mers in gradina, s-a plimbat pe sub copacii mari si umbrosi, a tras un napas, apoi inca unul, apoi o tabletka si la urma o darojka. A inceput sa-l rupa.
-Batea, sunt gata de drum!- a strigat el bucuros, cu okii rosii si cu saliva ce ii atirna din gura.
Si-a luat ramas bun de la parinti, de la fratele mai mare, a urcat in Land Rover, a zavodit motorul, a pus in viteza, a apasat gazul de tot, sh cind s-a zapizdit in stilpul din fata portii k a sarit pe lobovaia sh sa intins jos pe asfalt cu zimbetul pe fata.
-Ia ibu shi kidos,-a remarcat Grisha. In acest moment pe drum trecea Capra cu cei trei iezi ai sai.
-Blea iar eu am incurcat povestea, kizda masii, way pidari mititei, v-am zis sa nu folositi harta la facut jointuri?-a spus indignata Capra.
Vanea s-a ridicat de jos, cu un oki inkis, altul deskis pe jumatate.
-Batea, oleaca m-am praibit, hai tat din nou sa zamutim.
-Bun.
Gata. A fost zamutit. A doua oara Vanea a pornit fara probleme. A iesit din oras pe la Sculeanca pentru ca avea nevoie sa treaca prin Calarasi pe la Kolea, un fost coleg de clasa. In Straseni l-au oprit musarii.
-Bna dziua, actili la control. Diskidi bagajniku. ......Vanea a facut precum i-a zis organul. -Oooppaaa...shi avem noi aishianu? Shii asta in sac? Da in culiok?, Vanea a intins mina la cimadan, a scos de acolo o sotka si i-a intins-o nipaleona mentului. -O, stai k tat ii normal, iaka documentili, drum bun.
Peste jumate de ora Vanea a ajuns in Calarasi. A oprit la poarta lui Kolea, a claxonat de 3 ori si a coborit din masina. In scurt timp Kolea a iesit afara, cu nasul alb de poroshok si okii rosii.
-OOOOPPPAAAAAAA, iobana vrot, Vaniushaaaaa!!!!!!!- a strigat bucuros Kolea apoi l-a imbratishat pe Vanea si cu lacrimi in oki l-a kemat in casa. Pe masa statea un vadenoi din care inca iesea putin fum, alaturi era o oglinda cu 2 darojte pregatite.
-Ap shi, cite una? Sau cite unu?- a intrebat entuziasmat Kolea.
-Sh una sh alta.
-Bazara net.

La un moment dat apare intrebarea de ce atitea scene narcomanice sunt prezente in povestea aceasta? Raspunsul: Marijuana nu este un drog. Parashokul si tabletshile sunt pentru raznobrazie.


Vanea a descarcat jumatate din marfa ce o avea in portbagaj. Timp de 4 zile au avut loc nenumarate hângheli si peredoaze. In ziua a 5-a Vanea si-a amintit de Aneta. Si-a luat ramas bun de la Kolea, au mai tras cite 4 napasuri la botu calului si a plecat. La iesire din Calarasi iar l-a oprit mentura. Erau 3 menti. Vanea le-a propus cite o sotka. Mentii au refuzat, spunand ca e putin. Vanea a dublat oferta. Mentii au luat kapusta si i-au urat drum bun lui Vanea. Peste 100 km Vanea a intrat la zapravka, unde deja era pregatita solutia pentru motorul Land Rover-ului, care era si el sub peredoz, insa numai masinile pot sa inteleaga asta.
Peste vreo 200 km Vanea a zarit un semn de circulatie dreptunghic, de culoare alba cu urme de rugina, pe care scria Edinet. Urmatorul semn de circulatie l-a pus pe Vanea pe ginduri:


semn
Mergand mai departe, Vanea, a apelat-o pe Aneta pentru ca aceasta sa-i explice unde sa vina. In sfirsit Vanea a ajuns la casa parinteasca a viitoarei sale sotii. Valera l-a vazut pe Vanea si i-a zis:
-Tu esti Vanea, blea?
-Intocmai, domnule Valeriu.
-Ian hai in beci. Treb de vorghit.- Vanea a luat marfa din portbagaj si, amindoi cu Valera, au intrat in beci.

Era deja intuneric afara. Dupa 5 ore de "convorbiri", barbatii au iesit din beci. Valera nu se putea opri de zimbit, okii sai nu mai aveu culoare deloc, doar straluceau puternic, din gura ii curgea spuma.
-SSSUUUUCAAAAAAA, IAKA AISTA II PEREDOZ, KIBENI MATERI!!!!!!!!! VANEA, JITA CE ESTI, SUNT SIGUR CA IMI VEI FI UN GINERE PERFECT!!!!! DAR SPUNE-MI TE ROG, NAHUIA EU STRIG AMU CA UN CONCENII???
-D-nul Valera, spunet-i mai tare va rog ka nu va aud.- Aneta ii privea pe amindoi si ahuia de prihod.
-Vaniusha, ce-i cu tine? Uite cum arati.
-Da cam cum ar trebui eu sa arat dupa 17 napasuri prin vodnii, 4 tabletshi sh jiumati, 9 darojti sh 2 litri de krepleak dea lu tat'tu? Tu hai pregateste-te k ni dushim. Trebu sa ti duc acasa la parintii mei.
In 5 minute Aneta era gata de plecare. Parintii ei plingeau. Surorile ei concenie rasfoiau reviste dishovie de moda. Vanea a tras 3 borituri de o culoare verde aprinsa, a dat o piva peste cap, a urcat la volan si au plecat. Land Roverul era pe athadneak, mergea prea incet. Vanea a inteles care-i treaba.
- Shi-i calutzu, ti-i rau, ashai? Hai k amush fashim tat s shie cum trebu.
Au intrat la prima zapravka, unde au turnat un bak aproape plin cu benzina A100 curata ca lacrima, proaspat adusa de la rafinarie din Ploiesti. Dupa 10 minute a aterizat un elicopter ce venea din Japonia. Acolo savantii, special pentru Vanea, au facut 10 cuburi de benzina inghetata. Vanea a aruncat in rezervorul Land Rover-ului cuburile reci de benzina inghetata. Land Rover-ul a marit brusc de citeva ori turatiile motorului si si-a revenit pe loc. La iesire din Edinet, in mijlocul drumului stateau 2 pervushte albe, cu geamurile negre si o semiorka rosie. Pe capota la semiorka statea glavnii avtoritet din Edinet - Sioma Karabok Mladshii, prescurtat SKM. Aneta s-a speriat: -Oi blea, aista ii debil polnostiu, gata, so zis cu noi.
Vanea a strins volanul cu mina, a oprit pe loc si se uita la Sioma.
Din pervushte au coborit 6 al de rebeata cu pushtile de vinatoare. Sioma a dat comanda:
-Taks, pi tiolka aruncati-o la mini in mashina, pi ciudik zastrilitzi-l sh aruncatzi-l linga drum.
Kalenval, mina dreapta a lui Sioma, l-a scos pe Vanea din masina, i-a pus pushka in gura shi a apasat pe tragaci. Vanea a incetat din viatsa. Aneta a incremenit. In acel moment sa auzit un sunet puternic de motor de KAMAZ cu tuning. Era Valera.
-SUCA PIDARAZ DE KARABOK, ASHA SH SHTIAM K O SA SE DAIBEASCA!!!!
Valera era foarte enervat. Din viteza a mers cu KAMAZ-ul peste Sioma si peste 4 drugi de-ai lui. Ceilalti 2 drrugi au urcat intr-o pervushka si au fugit in directie necunoscuta.


Asta se numeste ca eu lucrez. De pe la 10 dimineata stau si scriu povestea asta. Dibil.


Aneta plingea tare:
-Ooooofff mai Vaniusha mai, ce-o sa fac eu fara tine, Vaniusha neu Vaniusha.


ATENTIE! Iarasi urmeaza scene narcomanice.


Din buzunarul de la masterka Adidas a lu Vanea, a cazut o foitza impaturita. Aneta a desfacut-o si a vazut scrise pe acea hirtie 2 recete. O receta era pentru apa vie, alta pentru apa moarta.
Apa vie:
1. THC in stare lichida pura
2. LSD - 1 microgram
3. Aburi de salvie
Se amesteca toate 3 ingrediente si se aplica unde este nevoie.


Apa moarta:
1. Skipidar - 1 L
2. Peregar de avtoslesari
3. Solutie de plutoniu concentrat imbogatita cu uraniu
Nu-i neaparat sa amestecati, oricum e waffles.


Aneta n-a stat pe ginduri. Repejor a zamutit amindoua solutii. Nu intrebati cum a facut ea asta. Aceasta este o poveste. In poveste totul este posibil, asha k don't touch me. A stropit cu apa moarta capul lui Vanea pentru ca sa se opreasca de curs sangele. Apoi i-a dat sa bea apa vie. Aneta a zamutit o caldare de apa vie, Vanea a baut-o pe toata. Si-a revenit, s-a ridicat in picioare, a privit in jur, apoi a privito pe iubirea sa si a zis:
-Ap shi, Anetushca, cite unu?
Aneta s-a rusinat putin, apoi ia zapizdit 2 napasuri pina in adincul plaminilor si okii i s-au inrosit deodata.


semn


Vanea i-a multumit lui Valera pt ajutor, apoi au plecat impreuna cu Aneta. Au mers acasa. S-au casatorit si au murit de peredoz.


M-am suit pe o roata si am inghitit-o pe toata, tucma sh amu ma tzine.
12 comentarii:

 1. Mdeaaah. foarte captivanta povestea, shi`i drept că ciota dahera narcotişi. eu nu ştiu di uni s iei paraşoc la noi, da nu`i pe asta. seamană a scenariu pentru vreun film unde a s şie în rolul principal Johnnz Deep :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Tu esti nebun…..pizdetz si istorie…Poti sa o compui doar la peredoz…100%

  RăspundețiȘtergere
 3. si di cruta!!!handicapatule!!!wai vreu sa ma ushid cu tini.:))))

  RăspundețiȘtergere
 4. waffles :) )))
  imaginatia ego-ului tau rupe ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. nii ini pari ca sa te ushiz cu tini ap ii piz……cel mare
  te cashi in pantalonoi,si stuchesti pi barba

  RăspundețiȘtergere
 6. Bravo...realitatea in Tara minunilor

  RăspundețiȘtergere
 7. talciok si in romana este ,asa ca nu trebuia sa traduci,afterparty are alt sens

  RăspundețiȘtergere
 8. pricolina, mie imi place..... ma alcatuieste;)

  RăspundețiȘtergere
 9. esti un baiat pizdet nebun

  RăspundețiȘtergere
 10. patani nu stiti de unde se poate cumpara un karabok?

  RăspundețiȘtergere